Saturday, May 28, 2011

Ennustuksia ja mietteitä.

Huolestuttavia tapahtumia maailmalla ja ennustuksen käyminen toteen.


Minä, agentti Seljes, olen ollut kiireinen jo useamman vuoden ajan. Aina Vesiportin poikien katoamisesta saakka ovat heidän rajan takaa lähettämänsä viestit olleet vaikeaselkoisia, mutta nyt asiat alkavat selkiintyä.


Maailmassa on Suuri Repeämä. Sen vuoksi ulottuvuuksien välinen raja-aita on nyt erittäin heikkona. Tämä on vahvistanut tuonpuoleisesta saatavien viestien vahvuutta. En pysty sanomaan onko asialla hyvät tai huonot puolensa. Tämän vuoksi meitä on varoitettu jo etukäteen, joten lahjahevosen suuhun ei ole katsomista.


Mutta tämä voi olla toki myös huijausta ja sen tarkoitus on peittää kenties joidenkin muinaisten paluuta maahan monen aeonin jälkeen. Merkkejä on edelleenkin ilmassa.


Korenius, joka on noussut julkimolistan kärkeen outoine ja paikkaansapitävine ennustuksineen iski jälleen oikeaan ennustessaan 21.5.2011 olleeseen ”Ei-tapahtumaan.”...

Sen jälkiseurakset tuntuvat vieläkin, sillä Islannin suurin tulivuori, Grímsvötn, purkautui sen jälkiseurauksena. Myös Joplinin kylään iskenyt murhaava tornado oli suora seuraus tapahtumasta.


Mitä oikein tapahtui? Miksi näin väkivaltaiset reaktiot? Arvoitus syvenee.


Näiden tapahtumien seurauksena olemme Rouva Zodiakin ja Nord Thulen väen kanssa valmistaneet Astrologaation Kaulanauhan, jonka avulla kulkutie ikivanhoihin ja ikuisiin tunneleihin. Tämän avulla varmistamme kykymme liikkua ainakin jotakin reittiä, jos tilanne muuttuu hälyttävän pahaksi. Muistelen vieläkin ihmetellen kohtaamiani näkymättömiä suojakenttiä, joiden takaa olen joutunut seuraamaan avuttomana tapahtumia. Tällä kertaa näin ei tapahdu. Palaan asiaan ja toivottavasti rajatiedon väki on valmistautunut. Nimittäin Virsun mökillä tehdyistä arkeologisista kaivauksista on tihkunut sen verran tietoa, että osa sieltä löytyneistä ruumiista olisi ollut juurikin rajatiedon henkilöitä, jotka ovat kadonneet. Yleensä uhrit ovat olleet ns UFO-surmaajan tekemiä...


Kohti turvallista kesää!


-Agentti Seljes

No comments: