Saturday, February 05, 2011

Hyvää iltaa!

Täällä on äänessä jälleen kerran Rouva Zodiakki!
Astrologisten harrastusteni vuoksi olen ollut jo jonkin aikaa sairaslomalla, mutta nyt kuntoni ja järkeni ovat päässeet sille tasolle, että kykenen jälleen kirjoittamaan tähän ihastuttavaan blogiin.

Olen ollut automaattikirjoitusteitse yhteydessä henkioppaaseeni Guatemala-Janeen, joka on siis edellisessä elämässään ollut n 4000 vuotta sitten mesoamerikan alueella shamaanioppaana silloiselle kansalleen, joka taisi olla Olmeekkien nimellä tunnettu.

Guatemala-Jane ilmoitti, että vuoden 80 tienoilla olisi asteroidivyöhykkeeltä irronnut isohko kappale kulkeutunut maan läheltä sillä seurauksella, että ajanlasku oli hieman häiriintynyt. Koska se oli kulkeutunut nimenomaan härän huoneen läpi ja tämähän aiheuttaa vesimerkissä syntyneitä ihottumaa ja surun tunteita, on se myös muuntanut kardiolaisen kellon pienempiä ajanjaksoja ilmoittavia viisareita.

Niinpä maailmanjakson loppu ei olekaan 21.12.2012 vaan se on vääntäytynyt sen seurauksena yli vuoden aikaisemmaksi. Tähdet ovat siis kohtalokkaasti ja ihastuttavasti oikeassa asemassa jo ensi syksynä! Astrologinen maailmankongressi tulee pohtimaan tätä tavattoman jännittävää ja ihastuttavaa tapahtumaa ajanlaskussa zodiac-konferenssi yhteydessä ensi kesänä.

Koska tämä tapahtuma on suurempi kuin minä, rouva Zodiakki, en ennusta vielä mitään, mutta maailmankongressi sen tulee tekemään! Hyvää talvenjatkoa ja tulevaa kevättä. Syksyllä varmasti tapahtuu jotakin suurta.

Ihastuttavien lumimaisemien keskeltä, Rva Zodiakki!
Ps. Kiitos Seljekselle muuttoavusta!

1 comment:

Tietäjä-68 said...

Olen täsmälleen samaa meiltä sodiakin kansa! Elä sensuroi tätä slejes!