Thursday, January 22, 2009

Hyvää talvista päivää.

On -35 astetta lämmintä juuri tällä hetkellä, joten voitte tulkita etten oleskele aivan maamme eteläisimmällä rajalla. Kuten muistatte rajatiedon väkeä kohtasi vakava onnettomuus viime syksynä. Vesiportin pojat joutuivat ainakin osittain manan majoille, josta heitä ei ole enää lokakuun jälkeen tavoitettu. Toinen odottamaton tapaus oli Rouva Zodiacin katoaminen marraskuun valon seminaarissa Töllimäen suurlooshin kokouksen yhteydessä. Tämä oli täysin odottamaton tapaus, joka sai jatkoa sillä tosiasialla, että myös minä olin teillä tietymättömillä kolmen viikon ajan!

Mitä tämä tarkoittaa? Jokin outo voima tuntuu käyvän läpi rajatiedon väkeä ja testaavan heitä. Mikä on tämän voiman tarkoitus. Omalta kohdaltani en muista mitään, mutta olen ollut paremmassa kunnossa kuin vuosiin tapauksen jälkeen. Itsesuggestio-hypnoosissa kerroin itselleni tavanneeni useita tuttuja henkilöitä, jotka rohkaisivat minua jatkamaan tutkimuksiani.

Näin siis aion tehdä!

Olemme nyt muodostamassa uutta rajatiedon ryhmää. Nord Thulen jäsenistöstä erittäin suuri osa on edelleenkin kadoksissa, joten on pakko luoda taustaryhmä, johon voi luottaa. Emme voi olla täysin varmoja mitä muille on tapahtunut, mutta ehkä heidän kykyjään tarvitaan toisaalla. Me jäljelle jääneet voimme vain tehdä mitä voimme.

Seuraavina projekteina on tulossa:
1. Jyväskylän lähelle avautuva ulottuvuuksien välinen portti.
- Varmistettava se, että John Liedemann pääsee takaisin omaan ulottuvuuteemme. Hän on ollut Delta-avaruudessa tutkimusmatkalla ja ainakin minä palan halusta kuulla hänen kommenttinsa matkan saavutuksista.

2. Kemin Kuukan saaren salaperäiset valot
- Ehkä vaietuin ufohavainto pitkään aikaan. Yhden silminnäkijän epämääräinen havainto sai paikalle laajan kansainvälisen ufotutkijajoukon. Miksi yksi ainoa maininta rubiinivaloista vihreällä taivaalla houkutti väkeä paikalle? Nord Thule lähettää paikalle iskuryhmän.

3. Harhamuistoja Saarijärven kaivosseminaarissa.
- tutkimustuloksia esitettäessä seminaarissa on kaikilla osallistujilla havaittu kolmen tunnin aukko muistoissa. Sen tilalla on asetettu harhamuisto Pilttipurkkeja hiljaa syövästä tauosta. Tutkimustulokset kadonneet ja muisteja pyyhitty. Mistä on kyse? Paikalle lähtee iskuryhmä.

Valitettavasti lähiaikoinen tapahtumat jäävät näiden kolmen tapauksen tiimoille, sillä väkeä on tällä hetkellä liian vähän aktiivisina.

Tieto kaipaa vapautta!

+Agentti Seljes

2 comments:

Anonymous said...

Ei hyvänen aika näitä sun juttuja, hommaa Seljes elämä!

Anonymous said...

Jatka ihmeessä vaan tutkimusias Seljes. Juur tuollaiset nimettömät ja kateelliset pellet tuhoavata suomalaisten mahdollisuudet pärjät tulevaisuudess. Miks meidän pitäis suostua tehtaisii työskentelemää kun meillä on kohdistettava huomio kaikkialle, ei pelkästään maanpäällisiin asioihin!